Ønsker du og gjøre tiltak som kan forebygge smitte?

Smitte og bakterier sprer seg raskt i disse dager og legger seg i hjørner og skjulte steder. Ønsker du og gjøre tiltak som kan forebygge smitte? Da kan vi hjelpe deg. Comac E-Spray er en profesjonell pistolsprøyte som bruker prinsippet om elektrostatisk ladning for å distribuere desinfeksjonsløsninger effektivt og jevnt på overflater.

Hvordan virker det?

Elektrostatisk hygienisering gjør det mulig å belegge en overflate raskt og jevnt med en desinfiserende løsning. Den elektrostatiske applikatoren gir en elektrisk ladning til løsningen som kommer ut av dysen. De ladede molekylene avviser hverandre, slik at de holder en jevn avstand fra hverandre, men samtidig blir de tiltrukket av overflaten som skal behandles. Styrken til de ladede partiklene er større enn tyngdekraften, slik at de umiddelbart tiltrekkes av overflaten og ikke faller til bakken.

Attraksjonen sikrer derfor at alle partiklene i løsningen legger seg på overflaten, og skaper dermed en 360-graders dekning uten å forlate noen områder.

Flere innlegg

Book vask i dag!
Takk! Vi har mottatt henvendelsen, og vil svare i løpet av kort tid.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta kontakt

Hva kan vi hjelpe med?

“Vi anbefaler Aurskog Bygg & Renhold til alle våre kunder på flyttevask. De er hyggelige, profesjonelle og har konkurransedyktige priser.”

Stian Berglund
Privatmegleren